Om os

H. Larsen Automobiler har efterhånden 35 år på bagen. Og gennem de år har vores virksomhed vokset sig stor og kompetencestærk.

I dag drives virksomheden af Henrik Berthou-Berthelsen. Ud over ham består virksomheden af et kompetent medarbejderteam, som alle har det tilfælles, at de brænder for autoteknik.

Med vores kompetencer og faglige viden kan vi hjælpe dig med alt inden for reparation, service og vedligeholdelse af biler. Og vi tager imod alle slags biler med kyshånd.

MERE END BARE ET AUTOVÆRKSTED

Når du besøger vores værksted, vil du med det samme mærke den varme stemning her. Vores dygtige mekanikere og pladesmede vil tage imod dig med et kæmpe smil.

Måske vil du også kunne dufte kage. Vores kunder har en tendens til at tage kage med, når de besøger os. Og hvem siger nej til et lille stykke kage? Det gør vi i hvert fald ikke.

Vi er rigtig glade for vores kunder, og vi går meget op i at skabe relationer til dem. Vi oplever, at den gode relation gør, at vores kunder godt kan lide at besøge os. Vi griner med dem, nyder en kop kaffe med dem og spørger ind til deres hverdagsliv. Det gør vores arbejde meget sjovere.

Vi åbner glædeligt vores dør for alle generationer og alle slags biler.

Skal vi udbedre skaderne på din bil, foretage et synstjek eller noget helt tredje? Så kontakt os endelig.