DIT LOKALE DÆKCENTER I HEDEHUSENE

Årstiden skifter, og det betyder, at du skal have udskiftet dæk. Men hvilke dæk skal du mon vælge, og hvor skal du opbevare dine gamle dæk? Hos H. Larsen Automobiler kan vi hjælpe med det hele!

Vi er et autoværksted i Hedehusene med stor erfaring, og vi hjælper dig med at finde de helt rigtige dæk, som vi naturligvis også gerne monterer for dig.

En stor del af vores kunder kommer fra Nærheden og Taastrup, men på vores dækcenter hjælper vi dig gerne, uanset hvor du kommer fra.

VI HJÆLPER DIG MED AT BLIVE KLOGERE PÅ DINE DÆK

Der er flere ting, du bør være opmærksom på, når årstiderne skifter og dækkene skal udskiftes. På vores dækcenter kan vi hjælpe dig med alt i denne sammenhæng.

Først og fremmest er dækkene en afgørende faktor for, at du kan køre sikkert i trafikken, og vi anbefaler dig altid at sætte sikkerheden først. Det er derfor meget vigtigt at vælge de rigtige dæk.

I dag skelnes der mellem sommer-, vinter- og helårsdæk. De er, som navnene antyder, designet til at præstere godt under forskellige vejrforhold, og temperaturen har en stor betydning for dækkenes vejgreb.

Herunder kan du læse mere om de forskellige slags dæk:

SOMMERDÆK

Sommerdæk består af en gummiblanding, som giver dækket de bedste køre- og bremseegenskaber i varmt vejr. Herudover støjer de mindre end vinterdæk, og de giver en bedre brændstoføkonomi. I takt med at temperaturen falder, får slidebanemønsteret på sommerdæk et ringere vejgreb, mens vinterdæk får et bedre vejgreb, og derfor er det vigtigt, at du får skiftet til vinterdæk, når det begynder at blive koldere.

VINTERDÆK

Vinterdæk er specielt udviklet til at yde en god præstation under kolde og glatte forhold. Sommerdæk kan under ingen omstændigheder komme i nærheden af det, som et godt vinterdæk kan præstere i vinterhalvåret. Så husk endelig at få skiftet til vinterdæk, når det er tid – vi hjælper dig gerne på vores dækcenter.

HELÅRSDÆK

Helårsdæk har et slidebanemønster, der gør dem egnede til brug hele året rundt, og det er en dæktype, der er velegnet til dig, der ikke bruger din bil så meget. I de fleste tilfælde råder vi vores kunder til at vælge sommer- og vinterdæk, da det er det sikreste valg.

Vi oplever af og til, at folk tror, de kan spare penge ved at købe ét sæt helårsdæk. Vi fortæller dem da, at de skal være opmærksomme på, at de vil slide to sæt helårsdæk op på samme tid, som de slider ét sæt vinterdæk og ét sæt sommerdæk op. Derudover medfører valget af helårsdæk et større brændstofforbrug og en dårligere sikkerhed.

På vores dækcenter rådgiver vi dig gerne, og i fællesskab finder vi frem til de helt rigtige dæk til din bil. Er dine dæk eller dine fælge blevet beskadiget på den ene eller anden måde, så hjælper vi dig også gerne med det, så vi kan sikre, at begge opfylder alle krav.

Lad os rådgive dig, og i fællesskab finder vi frem til de helt rigtige dæk til din bil.

Er dine dæk eller din fælge blevet beskadiget på den ene eller anden måde? Det hjælper vi dig også med, og vi sikrer, at begge opfylder alle krav.

DÆKOPBEVARING

Når du har fået skiftet dine dæk på vores dækcenter, så de passer til årstiden, kan vi opbevare de afmonterede dæk for dig i vores overvågede containere, og det er der en række fordele ved:

  • Dine dæk opbevares ved den rette temperatur og holder derfor deres stand
  • Du slipper for bøvlet med selv at skulle opbevare og transportere dem
  • Vi tjekker dækmønster samt dæktryk på afmonterede dæk

SKAL VI HJÆLPE DIG PÅ VORES DÆKCENTER? KONTAKT OS

Skal vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige dæk og montere dem for dig? Eller har du brug for at få opbevaret din dæk? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores dækcenter, uanset om du kommer fra Hedehusene, Taastrup, Nærheden eller omegn.

Vi fortæller også gerne mere om vores priser eller udarbejder et tilbud til dig med en god pris på den dækservice, du har behov for. Hos kan du altid forvente professionel rådgivning og god kundeservice, så du får en god oplevelse, når du skal have hjælp i forbindelse med dine dæk.

Kontakt os i dag for at høre mere!